Long Bitcoin, Short Dollar Trades „meest druk“, zegt Bank of America Survey

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Bitcoin

Fondsbeheerders bij Bank of America hebben een optimistisch sentiment ten opzichte van Bitcoin uitgedrukt.

Dit Exchange News werd u aangeboden door OKCoin, onze geprefereerde Exchange Partner.

Een onderzoek onder investeringsmanagers met meer dan $ 500 miljoen onder beheer toont aan dat de meerderheid optimistisch is over Crypto Bank en aandelen, maar verwacht dat de dollar zal bezwijken onder de inflatoire druk.

Een Bitcoin, risicovolle investeringsomgeving

Het resultaat van de enquête van de fondsbeheerder toonde aan dat beleggers zeer optimistisch zijn over het herstel van de wereldeconomie, ondanks stijgende COVID-19-cijfers .

Het percentage fondsmanagers dat positieve berichten op de aandelenmarkt verwacht, is het hoogste in 11 jaar.

Verder heeft Bitcoin technologieaandelen verslagen , die sinds oktober 2020 de eerste plaats bekleedden, met een lange orderinteresse, waardoor BTC de meest drukke transactie is. Meer dan 92% van de investeerders die aan het onderzoek hebben deelgenomen, verwacht dat de inflatie hoog zal oplopen; vandaar dat ze overvolle short-dollarorders hebben.

De risicobereidheid van beleggingen is op recordhoogte en convergeert naar aandelen en Bitcoin

De grootste zorgen voor de markten zijn de trage uitrol van vaccins (30% van de deelnemers), minder fiscale en monetaire stimuleringsmaatregelen (29%) en een uitbarsting van de Wall Street-zeepbel (18%).

Wereldwijd maken toonaangevende hedgefondsbeheerders en economen zich zorgen over de aanstaande inflatie in de Amerikaanse dollar. Bitcoin komt langzaamaan in opkomst als een veerkrachtig alternatief.